YRITYS

Täyden palvelun tekstiilihuoltaja

Rovaniemen Keskuspesula merkittiin kaupparekisteriin 24.5.1963 ja uusi pesula aloitti toimintansa maaliskuussa 1965 nykyisellä paikallaan.

Noin 50 vuoden ajan olemme tarjonneet laadukkaat ja monipuoliset tekstiilihuollon palvelut vaativalle asiakaskunnalle. Sairaalat, terveyskeskukset ja palvelu- sekä hoivakodit ovat tottuneet luottamaan toimituskykyymme. Merkittäviä asiakkaitamme ovat myös hotellit ja teollisuuden yritykset.

Ruokasenkatu 10:ssä sijaitseva Palvelupisteemme tarjoaa tekstiilihuollon palveluja myös kotitalouksille.

Ympäristö

Ympäristön jätekuormituksen pienentämiseksi pesulamme otti käyttöön v. 2006
jätevesien kierrätyslaitoksen. Uusiokäytämme n. 700-800 m3 pesuvettä kuukaudessa. Ahma Ympäristö Oy ja pesulan omavalvonta tutkivat säännöllisesti kierrätetyn veden laatua. Ympäristöasiat ovat meille tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme.

Pesuprosessin laadunvalvonta

Laadunvalvonta on tärkeä osa nykyaikaisen pesulan pesuprosessia. Rovaniemen Keskuspesulassa toimii oma RABC-ryhmä, jonka tehtävänä on varmistaa parhaan mahdollisen pesutuloksen aikaansaaminen.

Jatkuvalla omavalvonnalla mm. titraamme ja tutkimme pesuvesiä ja analysoimme koko pesuprosessia laadun varmistamiseksi. Syksyllä 2012 VTT Expert Services Oy myönsi Rovaniemen Keskuspesula Oy:lle mikrobiologisen puhtauden hallintajärjestelmän sertifikaatin SFS-EN 14065.

Valtakunnallinen Puhdaspalvelu-ketju

Puhdaspalvelu FI Oy on v. 2000 perustettu valtakunnallinen pesulaverkosto, joka ulottuu koko Suomen alueelle. Kaikilla verkoston yrityksillä on vahva ammattitaito ja vakiintunut markkina-asema omalla toimialueellaan erikoisosaamisessaan.

Myös Rovaniemen Keskuspesula Oy kuuluu Puhdaspalveluketjuun. Lisätietoja saat osoitteesta www.puhdaspalvelu.fi.